Titanic Titanic

Regele pacheboturilor într-un model grandios

Regele pacheboturilor într-un model grandios

Comandați acum!

Cea mai mare și cea mai impunătoare… Nava visurilor!

Povestea Titanicului nu este doar povestea celei mai luxoase, celebrate și rememorate nave de pasageri din toate timpurile. Este, totodată, povestea seducătoare a unei epoci „efervescente” de inovații tehnologice sclipitoare și de excepție. Ne îmbarcăm literalmente la bordul său pentru a-i descoperi toate detaliile de construcție, începând de la sălile mașinilor până la saloanele somptuoase, de la mobilierul interior al cabinelor până la dotările tehnice ale punții. O capodoperă a modelismului maritim, care poate fi admirată în cel mai mic detaliu de construcție și estetică, de un realism și o perfecțiune absolute.

Un model grandios din metal și lemn, în premieră, al celei mai renumite nave de linie din toate timpurile

Amplu și foarte detaliat, proiectat conform planurilor originale de construcție, la scară 1:200.
Carenă die-cast, lambriuri din lemn fin, armături de alamă, detalii fotogravate, efect de fum de la coșuri, inslalație electrică pentru efecte sonore și luminoase, completate cu un suport de expunere.

Lungime de peste 134 cm - Lățime de 14,5 cm - Înălțime de 22,5 cm

Control la distanță

Telecomanda specială reproduce telegraful clasic de comandă a motorului. Maneta și butoanele acționează efectele sonore și luminoase:

  • Camera motoarelor și elicele rotative
  • Fumul de la coșuri
  • Luminile punții
  • Sunetul sirenei navei
  • Semnalele de pericol

Revistă

Ne îmbarcăm, în adevăratul sens al cuvântului, la bordul celui mai celebru pachebot. Pagină cu pagină, dezvăluim istoria, stilul de viață, arta și invențiile tehnologice ale unei epoci caracterizate de inovații mărețe în istoria navigației

URIAȘUL MĂRII

Marile nave transatlantice din prima jumătate a secolului al XX-lea, construite pentru a rezista navigației transoceanice de linie, au devenit, în scurt timp, o expresie a modernității și a prestigiului național. Retrăim istoria acestor nave rapide, mari și luxoase, evoluția construcțiilor navale, dar și a esteticii și a mobilierului, cu accent asupra clasei britanice Olympic, căreia i-a aparținut Titanicul.

ÎN FAȚĂ CU DESTINUL

În noaptea de 14-15 aprilie, tragedia Titanicului a marcat viețile și destinele a peste două mii de pasageri. Relatările directe și extrem de impresionante din acele nopți devin, astfel, o oglindă a societății vremii: ambițiile unor pasageri celebri și bogați din rândul burgheziei, viețile strălucitoare ale intelectualilor și scriitorilor, dar, mai ales, speranțele umililor emigranți și, de asemenea, ale celor care, fie ei marinari sau chelneri, s-au îmbarcat pentru a lucra pe navă.

VIAȚA LA BORD

Să ne îmbarcăm pe grandiosul pachebot pentru a experimenta atmosfera sa fascinantă. Începând cu cinele somptuoase, un eveniment social prin excelență, servite în sala mare de mese, de primă clasă, dar și în luxoasele Verandah Café și Café Parisien. Parcurgem apoi facilitățile uimitoare, precum piscina interioară, o premieră pe nave, sala de sport, baia turcească, generoasele spații amenajate pentru plimbare și relaxare pe punte.

EPOCĂ EDWARDIANĂ

În așa-numita Epocă Edwardiană, de la moartea Reginei Victoria, în 1901, până la tragedia Titanicului, Regatul Unit a cunoscut o eră a progresului și a reînnoirii la nivelul societății și artelor.

INSTRUCȚIUNI

Să construim pas cu pas cea mai importantă capodoperă a modelismului maritim, reproiectată la scară 1:200, pe baza desenelor originale ale vremii. Fiecare ediție conține scheme detaliate privind asamblarea, însoțite de imagini și secvențe fotografice clare și cuprinzătoare. Datorită perfecțiunii componentelor din metal și lemn și a detaliilor prețioase din alamă fotogravată, construirea Titanicului va fi o experiență plină de satisfacții, întotdeauna ușoară și distractivă.

Colecția cuprinde 140 de numere. Prețul primului număr: 2,90 LEI (în loc de 49,90 LEI). Prețul celui de-al doilea număr: 29,90 LEI (în loc de 49,90 LEI). Prețul numerelor ulterioare: 49,90 LEI (sub rezerva modificării cotelor de impozitare). Editura îşi rezervă dreptul de a modifica prețul edițiilor următoare în cazul creșterii semnificative a costurilor de producție și/sau transport. Produsul face parte dintr-un kit de asamblare. Urmați cu atenție instrucțiunile din ghidul ataşat. Vă rugăm să citiți și să păstrați aceste informații pentru consultare ulterioară. AVERTIZĂRI. ARTICOL DESTINAT CREATORILOR DE MODELE. ACEST PRODUS NU ESTE O JUCĂRIE. Include componente ascuțite și/sau tăioase. Asamblarea pieselor electrice și electronice trebuie efectuată sub supravegherea unui adult sau de către un adult. Alimentarea se face prin baterii şi nu există conexiune pentru rețeaua electrică. Bateriile nu sunt incluse.

Aveți întrebări?

Colecția este formată din 140 de numere. În fiecare număr, veți găsi componente pentru asamblarea modelului de construit al Titanicului, cea mai cunoscută navă de linie din toate timpurile, însoțite de o revistă, cu ajutorul căreia îi veți descoperi istoria: de la construirea sa până la epilogul tragic. În plus, există pagini cu schițe de montaj, pentru a construi pas cu pas acest extraordinar model la scară 1:200, din metal și lemn.

Primul număr apare la chioșcurile de ziare vineri, 15 septembrie 2023; al doilea număr sosește la standuri vineri, 29 septembrie 2023, iar al treilea număr, începând de vineri, 13 octombrie 2023. Periodicitatea este o dată la două săptămâni, pentru primele zece numere, apoi devine săptămânală, ziua de apariție fiind vinerea.

Prima ediție disponibilă la chioșcurile de ziare are prețul de 2,90 LEI (în loc de 49,90 LEI), iar a doua, prețul de 29,90 LEI (în loc de 49,90 LEI). Prețul edițiilor ulterioare este de 49,90 LEI (sub rezerva modificării cotelor de impozitare). Editura își rezervă dreptul de a modifica prețul edițiilor viitoare, în cazul creșterii semnificative a costurilor de producție și/sau transport.

Abonamente: accesați colectii.libertatea.ro

Serviciul de abonamente și informații: colectii@ringier.ro

Pentru asistență tehnică, puteți contacta Departamentul de Service la următoarea adresă de e-mail: titanic.hachette.ro@gmail.com

RINGIER România
Bulevardul Dimitrie Pompeiu 9 – 9A
Iride Business Park, Clădirea B2B, Sector 2 Code 020335, București

e-mail: receptie@ringier.ro
telefon: 021-203.08.00