Automobile de neuitat Automobile de neuitat

Colecționează marile modelecare au intrat în istoria noastră

Colecționează marile modelecare au intrat în istoria noastră

Simboluri ale unei epoci trecute

De multe ori copilăria și tinerețea noastră o asociem unor lucruri cu care am crescut, care apoi s-au întipărit în mintea noastră, așa cum este imaginea unor mașini care au aparținut familiei noastre.

Motiv de mândrie pentru tata, mașinile de familie sunt cele care ne amintesc clipe din viața noastră de fiecare zi, excursiile de vacanță sau zilele de sărbătoare când călătoream, amintiri și emoții de neuitat întipărite în mintea noastră.

În exclusivitate pentru voi, Hachette a realizat o colecție prețioasă de modele de mari dimensiuni care vă readuce în memorie mașini de neuitat din România și Europa de Est.

Modele detaliateşi exclusive la scară 1:24

Dimensiunile generoase și atenția la cele mai mici detalii au făcut posibilă realizarea de modele foarte îngrijite, care evocă cu mare realism și precizie toate mașinile care au făcut istorie în industria auto din România și din Europa de Est.
Fiecare exemplar al colecției tale a fost creat special din inițiativa noastră editorială, fiind rezultatul unei cercetări atente din partea specialiștilor noștri. Disponibilă pentru prima oară la vânzare, la chioșcurile de presă, la scară 1:24, una dintre machetele cele mai iubite de modeliști, reprezintă un exemplar exclusiv, care va contribui la realizarea unei colecții de invidiat!

Caroserie din metal

Realizată prin tehnica de turnare sub presiune, cea mai prestigioasă metodă de modelare din lume, caroseria modelelor din prezenta colecție este lucrată din aliaj de metal. Detaliile interioare precum și alte părți ale acestui exemplar sunt realizate din material plastic.

O REVISTĂ BOGAT ILUSTRATĂ

La fiecare apariție a colecției noastre, pe lângă modelul la scară 1:24, vei primi și o revistă interesantă, bogată în fotografii și postere publicitare de epocă, în care poți găsi informații detaliate despre cum a fost fabricat automobilul original și ce perfomanțe a realizat în timp.
În cadrul revistei o secțiune va fi destinată reconstituirii istoriei celor mai importante mărci din industria automobilistică din România precum și din alte țări ale Europei de Est.

MODELUL TĂU

Descoperă împreună cu noi cele mai interesante detalii ale modelului tău la scară 1: 24, o reproducere fidelă și unică.

AUTOMOBILE DE NEUITAT

Cunoaște îndeaproape motivele care au dus la apariția acestui automobil de neuitat, căruia îi este dedicată revista ilustrată.

CARACTERISTICI ȘI PERFORMANȚE

Caracteristicile tehnice și calitățile care au făcut cu adevărat de neuitat această mașină.

MARILE BRANDURI

Cele mai importante mărci din istoria automobilelor din România și a Europa de Est.

ISTORIE

O sumară reconstituire din punct de vedere istoric a industriei auto românești.

Colecția va cuprinde 60 de numere. Prețul numerelor următoare va fi de 99, 99 lei. Editorul ar putea fi obligat să schimbe ordinea aparițiilor din motive tehnice. Editorul își rezervă și dreptul de a propune numere în plus față de planul inițial, cu scopul de a îmbogăți atât calitatea cât și valoarea.

Aveți întrebări?

Colecția este compusă din 60 de numere. În fiecare număr există o revistă și o mașină la scara 1:24.

Primul număr va fi la distribuitorii de presă începând de miercuri, 29 ianuarie 2020. Al doilea număr va fi la distribuitorii de presă începând de miercuri, 12 februarie 2020. Toate numerele din colecție vor apărea o dată la două săptămâni, iar ziua de apariție este miercurea.

Numărul 1: 49,99 lei. Numerele 2-10: 99,99 lei. Numerele următoare: 114,99 lei (pentru abonați prețul rămâne neschimbat: 99,99 lei).

Pentru mai multe informații, contactați Serviciul pentru clienți: - prin e-mail la adresa: serviciuclienti.hachette@gmail.com

Dacă vă lipsește vreun număr, îl puteți găsi aici: https://magazinulcolectionarului.ro/machete/auto-colectionabile/automobile-de-neuitat